Professzionális Arckezelések

Árlista

 • Thesera L lifting kezelés speciális PDO szálak segítségével (70 perc)
  Orvosi szintű kozmetikai kezelés. Forradalmi, hatékony és látványos eljárás. A kezelés során speciális olvasztott PDO szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd. A kezelés biztonságos, nincsenek mellékhatásai, tű- és fájdalommentes, nincs felépülési időre szükség, nincs pirosodás, sem kékülés, nem fényérzékenyít, így nyáron is végezhető.
 • Kúra (4 kezelés)
  130.000 Ft
 • 1 kezelés
  40.000 Ft
 • Tűs mezoterápiás kezelés (70 perc)
  18.000 Ft
  Előnye, hogy a kezelés során közvetlenül a bőrbe vagy a zsírszövetbe juttatjuk a különböző seril hatóanyagokat, homeopátiás szereket és vitaminokat. Egy rendkívül látványos bőrfeszesítés a speciális áramkoktél alkalmazásának köszönhetően. Stimuláljuk az arcizmokat, ezáltal feszesítjük a kezelt területet, külön hangsúlyt fektetve a szemkörnyék érzékeny területének ápolására. Javasolt: bőrproblémákra, száraz, öregedő, dehidratált bőrre, ráncokra, szem alatti karikákra. Kúra javaslata 4-5 kezelési alkalom. (A kezelés csak őszi - téli időszakban alkalmazható kúraszerűen.)Tetoválás eltávolítást követően, az új tetoválást megelőző „pihenő” időszakban (3 hónap) a bőr helyreállítása érdekében javallott ezen kezelés legalább havi egyszeri elvégzése!

Bérletek – Tűs mezoterápiás kezeléshez

 • InBeauty 4+1 ajándék alkalmas bérlet
  72.000 Ft
  4 alkalmas bérlet, mely mellé +1 tűs mezoterápiás kezeléssel ajándékozunk meg, így 5 kezelést kapsz 4 áráért. Alkalmankénti ár: 14.400 Ft. ​(Az ajándék alkalom átruházható, azaz ha meg szeretnél lepni valakit akkor továbbadhatod annak akinek szeretnéd.)
 • InBeauty 3 alkalmas bérlet
  48.000 Ft
  Alkalmankénti ár 16.000 Ft.
 • Ekseption Age less - Peptides bőrmegújító kezelés (50 perc)
  12.000 Ft
  Bőrmegújító, professzionális anti-aging kezelés egyénre szabottan. A kezelés alkalmazásával a bőrsejtek működése javul, a bőr szerkezete megújul, felgyorsul az új sejtek képződése és a normál ph értéke beáll. A bőrön alkalomról alkalomra egyre jobban fokozódik az elhalt hámsejtek leválása. Mindez kellemetlen „vedlés” nélkül, szinte láthatatlanul megy végbe. Látható eredmény: Tiszta, egyre szűkebb pórusú, ragyogóan feszes arcbőr. Kúra javaslata 4-6 kezelés (7-10 napos ciklusban).

Bérletek – Ekseption Peptides bőrmegújító kezeléshez

 • InBeauty 4+1 ajándék alkalmas bérlet
  48.000 Ft
  4 alkalmas bérlet, mely mellé +1 Ekseption Peptides bőrmegújító kezeléssel ajándékozunk meg, így 5 kezelést kapsz 4 áráért. Alkalmankénti ár: 9.600 Ft. (Az ajándék alkalom átruházható, azaz ha meg szeretnél lepni valakit akkor továbbadhatod annak akinek szeretnéd.)
 • InBeauty 3 alkalmas bérlet
  30.000 Ft
  Alkalmankénti ár 10.000 Ft.
 • Széndioxid terápia, Hidrogén terápia (120 perc)
  25.000 Ft
  A szépészetben használt, non-invazív módon alkalmazott szén-dioxidos kezelést arcon és testen egyaránt el lehet végezni. A kelesés alkalmas a bőr megújítására, ránctalanításra, a pórusok finomítására, cellulit csökkentésre, a zavaró pattanások eltávolítására, hegek, striák finomítására, a szem alatti karikák csökkentésére, gyulladáscsökkentésre. A kezelés hatása nem csak közvetlenül a kezelés után érezhető és látható, hanem a következő napokban még erősödik is. Mélykötőszöveti szinten újítja meg a bőrt. Kúra javaslata 4-6 kezelés 2 hónapon keresztül (7-10 napos ciklusban).
 • Dr. Juchheim ránc-stop arckezelés (70 perc)
  15.000 Ft
  A Dr. Juchheim termékekkel történő arckezelés ajánlott annak, aki gyors eredményeket akar és csak a bizonyítékoknak hisz, aki szeretné visszaforgatni az idő kerekét és kisimítani a ráncait, aki ekcémával küzd, de nem találja a megoldást, aki a megnyúlt nyakbőrét, vagy dekoltázs barázdáit feszesítené, aki nem akar szike vagy kés alá feküdni, aki különböző akne utáni heget szeretne eltűntetni, aki keresi a megoldást a karikás, a ráncos vagy duzzadt szemkörnyékére, hogy újból fiatalos, ragyogó tekintetük legyen. (Otthonápolással kiegészítve a kezelés eredménye hosszútávon fenntartható.) Kúra javaslata 1 kezelés (2 hetes vagy havi ciklusban).
 • Gentleman kezelés
  A kezelés idejét, árát az alkalmazandó kezelés típusa határozza meg.
  A férfiak bőre részben más, mint a nőké. Bőrük felső rétege 15%-al vastagabb és durvább, felépítése szilárdabb, nagy átlagban lassabban is öregszik. Ez az előny azonban nem jelenti azt, hogy a férfi bőr nem igényel odafigyelést, hiszen mindenki számára vonzóbb egy ápolt üde arc, mint egy megfáradt, szürke arcbőr. Az ápolt, fiatalos és igényes megjelenés a férfiaknak is jár, sőt mi több szükséges is! Szalonunkban egy személyre szabott, kombinált kezelést alakítunk ki számodra, mely után az idő múlása és a rohanó világ okozta nem kívánatos nyomok eltűnnek az arcodról.
 • Tinédzser kezelés (50 perc)
  A hormonális változások miatt a serdülő bőr fokozottabban van kitéve a faggyúmirigyek túlműködéséből adódó problémáknak, mint az idősebb korosztályé. Ezért számukra különösen fontos a rendszeres tisztító kezelés, hogy elkerüljük a maradandó bőrhibákat, hegeket, melyek felnőttkorban okoznak majd sok bosszúságot, ha elhanyagoljuk és nem vesszük komolyan ezt a kérdést. A Bőrtisztító arckezelés célja a bőr faggyúmirigy működésének normalizálása, a bőr hidratálása és vitaminokkal történő feltöltése, továbbá a helyes otthoni ápolás elsajátíttatása. Ezen kezelés esetben javasolt az egyik szülő jelenléte az első konzultációnál, hogy a felmerülő anyagi és egyéb kérdésekre is pontos választ tudjunk adni.
 • Mini Tini (12 éves korig)
  8.000 Ft
 • Tini (13-18 éves korig)
  12.500 Ft
 • Arctisztító kezelés (Tini)
  12.500 Ft-tól 15.000 Ft-ig
 • Arctisztító kezelés (Felnőtt)
  14.500 Ft-tól 16.500 Ft-ig
  (Az árat a kezelendő, tisztítandó felület telítettsége határozza meg)
 • DXN Korea MRT (Manual Reface Therapy) - Arckontúr helyreállító masszázs
  A kezelés helyreállítja a bőr tartóizmait, a zsírpárnákat összegyűjti az arc középső rész felé, ezzel megszüntetve a „bulldog pofi” effektust. Azonnali lifting hatás. A szemhéj bőre megemelkedik. A szemkörnyéki ráncok csökkennek, eltűnnek. A kezelés egyúttal intenzív nyirokmasszázs is, ami javítja a bőr és az izmok állapotát, katalizálja a nyirokkeringést, így méregtelenítő hatású is egyben. A bőr tápanyagokkal feltöltött, újra fiatalos, rugalmas és ragyogó lesz. Az eredmények már az első kezelés után rendkívül látványosak. Kúraszerűen alkalmazva visszaállítja az évekkel ezelőtti arckontúrt. (Az első kezelést követően segítek neked elsajátítani azokat az self-masszázs gyakorlatokat és technikákat, melyek napi öt perces elvégzésével fokozhatod, meghosszabbíthatod a szalonban végzett masszázs hatását. Az otthonodban végezhető gyakorlatokhoz oktató videót is a rendelkezésedre bocsájtok.)
 • M. MIRACLE termékcsaláddal (20+) (100 perc)
  15.000 Ft
 • Gempyuri termékcsaláddal ( 40+) (110 perc)
  19.500 Ft

Bérletek – DXN Korea MRT masszázshoz (M. Miracle, 20+)

 • InBeauty 4+1 ajándék alkalmas bérlet
  60.000 Ft
  4 alkalmas bérlet, mely mellé +1 DXN Korea MRT (M.Miracle) arckontúr emelő masszázzsal ajándékozunk meg, így 5 kezelést kapsz 4 áráért. Alkalmankénti ár: 12.000 Ft. (Az ajándék alkalom átruházható, azaz ha meg szeretnél lepni valakit akkor továbbadhatod annak akinek szeretnéd.)
 • InBeauty 3 alkalmas bérlet
  39.000 Ft
  Alkalmankénti ár 13.000 Ft.

Bérletek – DXN Korea MRT masszázs (Gempyuri, 40+)

 • InBeauty 4+1 ajándék alkalmas bérlet
  78.000 Ft
  4 alkalmas bérlet, mely mellé +1 DXN Korea MRT Gempyuri arckontúr emelő masszázzsal ajándékozunk meg, így 5 kezelést kapsz 4 áráért. Alkalmankénti ár: 15.600 Ft. (Az ajándék alkalom átruházható, azaz ha meg szeretnél lepni valakit akkor továbbadhatod annak akinek szeretnéd.)
 • InBeauty 3 alkalmas bérlet
  52.500 Ft
  Alkalmankénti ár 17.500 Ft.

Esthederm prémium kezelések

 • Esthederm Balance Sensi/Hydra/Pure kezelés (60 perc)
  13.000 Ft
  A kezelés segít a relaxációban, helyreállítja a bőr harmóniáját és hosszú távon megőrzi fiatalságát. A bőr azonnal és intenzíven újra hidratálódik, rugalmas, üde és komfortosabb lesz. A bőr azonnal és tartósan felfrissül és megnyugszik. A ráncok és a finom barázdák belülről töltődnek fel. A bőr védettebbé válik a bőröregedését okozó külső stresszfaktorokkal szemben. A mikrokeringés aktivizálódik. Azonnal finomabb lesz a bőr textúrája, a pórusok pedig összehúzódnak. Az arcszín világosabb lesz. A bőrhibák csökkennek. Az eredmény: Friss és üde arcszín. Egészséges, ragyogó, fiatalos, revitalizált bőr. Kúra javaslata 1 kezelés 2 hetes, vagy havi ciklusban.
 • Esthederm Intensive Hyaluronic feltötő kezelés (75 perc)
  21.500 Ft
  Célzott kezelés, mellyel a bőr frissé, oxigénnel teltté, láthatóan fiatalabbá, teltebbé és ragyogóvá válik. A bőr tökéletesen hidratált, kisimult és védett lesz a külső környezeti stresszfaktorokkal szemben. Kúra javaslata 4 kezelés 2 hónapon keresztül.
 • Esthederm Hydra – Defense kezelés (60 perc)
  15.000 Ft
  A kezelés intenzíven hidratálja, méregteleníti és oxigénnel látja el a bőrt. A bőr védetté válik a városi stresszfaktorokkal (napsugárzás, szennyeződések, szabad gyökök stb.) szemben. A kezelés eredményeként az arcszín tartósan friss és üde, a bőr ragyogó és erős lesz. Kúra javaslata 4 kezelés 2 hónapon keresztül.

Csomag ajánlataink

 • Esküvői csomag (3 alkalom, 60-90 perc)
  30.000 Ft
  Ezen a napon a menyasszonynak, vőlegénynek és hozzátartozóinak különösen fontos, hogy a legszebbek legyenek és a legjobb formájukat mutassák. Az esküvő szervezés nagy boldogsággal és legalább ugyanakkora stresszel jár, mely nyomot hagy még a legápoltabb bőrön is. Ahogyan a nagy nap előtt hónapokkal kiválasztjuk az időpontot, helyszínt, ruhát stb., éppúgy, hetekkel előtte el kell kezdeni a bőr felkészítését is. Csomagunkban egy személyre szabott, kombinált kúraszerű kezelést alakítunk ki számodra melyek elvégzése után bőröd tiszta, ápolt, ragyogó és feszes lesz. Sminked is így mutat majd csak igazán, hiszen „jó alapra épül”. A csomag kúraszerű kezeléseket tartalmaz 3 hónappal a nagy esemény előtt.
 • Expressz csomag (90 perc)
  22.000 Ft
  Számos teendőid folytán nem, vagy csak ritkán jutsz el arckezelésre? Kemény időszak áll mögötted, ami az arcbőrödet is megviselte? Karikás szem, szürke, fakó arcbőr, a nem létező ráncok is előkerültek? Most mégis sürgősen a legszebb formádat kell, vagy szeretnéd nyújtani!? Akkor ezt a csomagot neked találtuk ki! Csomagunkban egy olyan személyre szabott, kombinált kezelést állítunk össze, mely azonnal hozza a számodra kívánt hatást, hogy magabiztosan tündökölhess bármilyen eseményen (pl. bál, munkahelyi rendezvény, születésnapi party stb.)!
 • Ajándékutalvány
  Az ajándékozott kezelés(ek) összegében
  Kezeléseinket ajándékként is adhatod - legyen szó bármilyen alkalomról - biztosan nagy örömet szerezel vele szeretteidnek!