Soft Powder: a természetes szépség záloga
Soft Powder: a természetes szépség záloga

Sminktetoválás Soft Powder technikával

Soft Powder: a természetes szépség záloga

2020. 07. 05.

Mit szólnál, ha nem azzal indulna minden reggeled, hogy a szemöldököd megrajzolásával vagy éppen a sokadik tusvonal meghúzásával töltöd az idődet? Képzeld el, hogy 15 perccel tovább aludhatsz és még egy #IWokeUpLikeThis selfie is belefér a reggeli rutinodba! Jól hangzik? Ha a válaszod igen, akkor a sminktetoválást neked találták ki. 

Ne aggódj, a borzalmasan mű hatást keltő tetoválások korszaka véget ért, hiszen újabb és újabb technikák megjelenésével a sminktetoválások sosem tűntek még ennyire természetesnek!

A sminktetováló technikák hihetetlen sebességben fejlődnek. Korábban akár több évet is kellett arra várni, hogy egy újabb módszert ismerhessünk meg, de napjainkban már egymás után jelennek meg a leginnovatívabb technikák, melyek segítségével szinte észre sem lehet venni az adott kezelést. 

Ezek közül is a legnépszerűbb terület (kb. 70%) a szemöldök, hiszen nagyban befolyásolja arcunk karakterét. Ha szemöldökünk formájával, sűrűségével vagy éppen színével nem vagyunk megelégedve és már elegünk lett a mindennapos sminkelésből, akkor érdemes szakemberhez fordulnunk!

Az elmúlt évek egyik legkedveltebb sminktetoválási technikája a Soft Powder, ami nevét arról kapta, hogy finom púderes hatás érhető el vele, erős színek és durva kontúrok használata nélkül. A szemöldök belső része világosabb, kevésbé hangsúlyos, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy szigorú és természetellenes hatást keltene. 

Sőt, a színátmenetes púder hatású szemöldök annyira természtesnek tűnik, hogy a szakavatott szemek is alig veszik észre, hogy nem sminket viselsz, hanem tetoválást. A módszer másik nagy előnye, hogy a gyógyulási idő rövid, mivel ez a technika nem terheli annyira a bőrt, mint néhány társa. Illetve könnyen kombinálható szálazott technikával is.

A Soft Powder valójában a klasszikus satír tetoválások modern, természetesebb hatást eltő változata, amivel kiváltható a mindennapos szemöldökceruza használata. Ezt a megoldást bátran ajánljuk azoknak, akik szeretnének hosszantartó hatást elérni, vagy nem szeretik a túl erős, kontúros formákat. Nagy segítség lehet akkor is, ha nagyon kevés pihe szemöldök szőröd van, vagy teljesen kopasz a szemed feletti terület. A tetoválás becsült tartósságát több tényező is befolyásolja. Ez például függ a bőrtípustól és az életviteltől (folyadékbevitel, szolárium…). Emellett 1,5-2 évente ajánlott frissíteni, hiszen a szemöldök színe az idő múlásával egyre halványabbá válik.

A tetoválás menete: a telefonos egyeztetés során rövid konzultáció után lefixáljuk a végleges időpontot, amit az első tetoválás elkészítése, majd a korrekció követ. A tetoválás megkezdése előtt átbeszéljük a tudnivalókat és a beleegyező nyilatkozat pontjait. Ezt követően a bőr felszínét alaposan letsztítjuk, fertőtlenítjük, illetve ha szükséges, peelinget végzünk. 

A bőr előkészítés után kiválasztásra kerül a végleges szín és a forma, amit ezt követően fel is rajzolunk, majd a géppel is finomal feljelöljük. Az érzéstelenítésre várva, nagyjából 15-20 perc múlva folytatjuk a szemöldök pigmentálásával és fixálásával. Ezzel az első alkaloból már csak a dokumentáció és a korrekciós időpont egyeztetés maradt hátra. A korrekció első alkalom utáni benyomások, élmények felmérésével és a lehetséges további igények átbeszélésével kezdődik. A forma ellenőrzése után az előző alkalomhoz hasonlóan megtisztítjuk a bőrt, ezt az érzéstelítés követi és a szemöldököt újra pigmentáljuk a géppel. A fixálás és a dokumentáció után semmi további teendőnk nincsen, csak egy kicsit várni és élvezni a végeredményt.

A bőr előkészítés után kiválasztásra kerül a végleges szín és a forma, amit ezt követően fel is rajzolunk, majd a géppel is finomal feljelöljük. Az érzéstelenítésre várva, nagyjából 15-20 perc múlva folytatjuk a szemöldök pigmentálásával és fixálásával. Ezzel az első alkaloból már csak a dokumentáció és a korrekciós időpont egyeztetés maradt hátra. A korrekció első alkalom utáni benyomások, élmények felmérésével és a lehetséges további igények átbeszélésével kezdődik. A forma ellenőrzése után az előző alkalomhoz hasonlóan megtisztítjuk a bőrt, ezt az érzéstelítés követi és a szemöldököt újra pigmentáljuk a géppel. A fixálás és a dokumentáció után semmi további teendőnk nincsen, csak egy kicsit várni és élvezni a végeredményt. pigmentajánló

Foglalj időpontot hozzánk!

kapcsolat

Gyere el hozzánk, hogy lássuk a problémát. A konzultáció során feltárjuk az előzményeket, szemrevételezéssel segítünk eldönteni melyik technika lesz a legalkalmasabb számodra.

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!