HOSPITÁLÁS

Emeld betonbiztosra a technikai tudásod és légy te is sikeres sminktetováló!

A szakmánk egyik legnehezebb része türelemmel lenni addig, amíg a megfelelő rutin valahogy belecsusszan a kezünkbe. Ezt csak úgy érhetjük el, ha tényleg sokat foglalkozunk a sminktetoválással, megszállottan gyakorlunk és ami az elején a legnagyobb adrenalinlöketet adja az az, hogy élő modelleken tetoválunk.

Ezt a kezdeti adrenalinsokkot és bizonytalanságot segítek neked leküzdeni a hospitálások alkalmával!!

Gyakran tapasztalom oktatóként tanfolyamaimon, továbbképzéseimen, hogy a tanulóimnak eltérő mértékben van szüksége megerősítésre. Van aki nagyon hamar ráérez, van akinek több gyakorlásra,megerősítésre van szüksége. Szakmánkban hosszú távon megtapasztaljátok, hogy a legértékesebb képzések mindig azok, ahol van lehetőség modellen gyakorolni az oktató felügyelete mellett.

Miért ezek a legértékesebb képzések?

Az oktatóteremben eltöltött gyakorlati lehetőség hatalmas löket a szakmai fejlődésedben! Finomítja technikád, elűzi a bizonytalanságod, újra irányba állít, megerősít!

Ez a lehetőség saját tanulóim számára nyitott, akik már jártak nálam alapozáson, vagy valamelyik technikai továbbképzésemen.

Akik még soha nem jártak továbbképzéseimen, nekik a teljes napos masterclassokat ajánlom kezdésnek és majd csak utána jelentkezhetnek hospitálásra az adott területen!

Ha szeretnéd kihasználni ezt a lehetőséget jelezz nekünk a jól ismert +36308342471-és telefonszámon, vagy pedig a kepzesinfo.hse@gmail.com e-mail címen.

Csodás tetoválásokat kívánok mindenkinek!!

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!