Fókuszban a tetováláseltávolítás
Fókuszban a tetováláseltávolítás
71498997_1349501515202201_3960612067760668672_n

Már sminktetováló pályám elején szembesültem azzal, hogy sajnos vannak olyan régi, megunt, elrontott sminktetoválások, amik akár 10-20 évvel ezelőtt készültek és javításuk nemhogy lehetetlen feladat, de felesleges is. 

Amikor elkerülhetetlen az eltávolítás:

Az új légies technikák professzionális kivitelezése elengedhetetlenné tette a szakmánknak a javítás gyakorlati módszereinek ismeretét. 

előnytelen

előnytelen formatervezés, lecsüngő szemöldökvégek, közelre húzott morcos szemöldök, túl magasra húzott ajakkontúr

szín változás

többször javított szemöldökök, melyek már 2-3 színt is felvettek, a rétegek színváltozások mennek keresztül és egyszerre vörösek-kékek-zöldek

túltelített bőr

a bőr túltelített, azaz évekig frissített szemöldökben a pigmentmaradványok felhalmozódtak, ezért több réteg pigment már nem injektálható, a bőr elveszítette befogadókészségét

stílus változás

a vendég stílusa az évek alatt változott, a régi tömény satírozott (tribal) technikák után az új trendek, a légies vonalak tetszenek neki

Szeretném Neked bemutatni a tetováláseltávolítás új tagját, a SAJÁT MAGYAR FEJLESZTÉSŰ biokémiai eltávolítót, az INSKIN-t.

Az INSKIN azért született meg, hogy egy termékben egyesítsem a vendégeim vágyait és a saját elvárásaimat. 

Az INSKIN rövid története:

Évről évre egyre több olyan vendég érkezett hozzám, akiknél a korábban felsorolt problémák egyike, vagy mindegyik fennállt. Előnytelen forma, rossz szín, túltelített bőr… Egyre csak erősödött bennem az az igény, hogy szeretném őket is megszépíteni és az elrontott tetoválások globális méreteket öltő problémáját megoldani. – Nyilas vagyok, egyébként alaptermészetemből fakadóan szeretem a problémákat megoldani. 

Ekkor elkezdtem kutatni, és először a lézeres tetováláseltávolítás témakörébe vetettem bele magam. Hamar felfedeztem a hiányosságokat, így a biokémiai eltávolítás felé fordultam. Az elérhető tanfolyamok szinte mindegyikén részt vettem, hogy elhozhassam debreceni szalonomba a megoldást. Sok-sok terméktesztelés, évekig tartó keresgélés után találtam egy terméket, aminek hazai disztribútora és oktatója lettem egy évig. A megtisztelő pozíció még több tapasztalatot hozott, immár nem csak számomra, hanem tanulóim számára is. 

Viszont ennek ellenére is maradt hiányérzetem…

Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy az évek alatt felgyülemlett vendégtapasztalatok, a megannyi terméktesztelés, az egyévnyi disztribútori tapasztalatom és az egyre égető küldetéstudatom arra ösztökélt, hogy saját fejlesztésű eltávolítóm életre keltsem.

INSKIN

Ezen szempontok alapján született meg az INSKIN, mellyel teljesen új megvilágításba kerülhet hazánkban a tetováláseltávolítás módszere.

78817744_1420912988061053_2002436078358757376_n

Hogyan született az INSKIN?

Hosszas piackutatás, elemzések készítése, tanulmányok gyűjtése, saját tapasztalatok összessége után elkezdődött a nagy munka. A végső koncepció összeállításában segítségemre voltak vegyészek, mikrobiológusok és analitikus szakemberek.

36373766_1021830311302658_6699493878988275712_o

Az első magyar eltávolító?

A hatásmechanizmus bőrkímélő. A kezelést egyszerűen lehet általa kivitelezni. A kezelések költséghatékonyak az INSKIN által. Hatásossága vitathatatlan minden pigmenttípus esetén. Az indulás nem milliós befektetésű, saját géppel is kivitelezhető.

84332146_1480526018766416_166612243952173056_n

Airless pumpás adagoló

Csomagolása minimalizálja az anyagveszteséget, emellett impozáns és a szalonod éke lesz!

Nem dőlünk hátra!

Igen, Magyarország ELSŐ saját fejlesztésű tetoválás eltávolító márkája megszületett, de a háttérben most is folyamatosan azon dolgozunk, hogy újabb innovációkat hozzunk el Neked és a vendégeknek. 

Folyamatos termékfejlesztések, folyamatosan frissített oktatási anyag, újabb és egyre korszerűbb termékek várnak Rád, amelyek megkönnyítik majd a munkádat. 

A fő küldetésem, hogy egyesítsem egy termékben a vendégek és a sminktetováló kolléganőim igényét, ezzel megteremtve minden vendégnek a legkorszerűbb kivitelezésű sminktetoválás lehetőségét!

Tetováláseltávolítás! A toldozás-foldozás a múlté!

Tapasztalatom alapján  a vendégek azokat a szalonokat keresik, ahol komplex megoldást kínálnak a problémájukra. Ha a sminktetoválás terén már az élvonalba tartozol, na hagyd ki szalonod szolgáltatásai közül a legmodernebb technikát!

Hatásmechanizmus:

Az Inskin kémiai eltávolító készítmény több aktív komponenst tartalmaz, amelyek egy kíméletes és mély bőrroncsolással párhuzamosan ozmózishatást is generálnak, ezzel segítve a károsodott részek, roncsolt pigment-agglomerátumok mozgását, elszállítódását. Az utókezelésre alkalmazott fitinsavas készítmény, segít visszaállítani a bőr felszíni, és roncsolt zónájának pH értékét, illetve ezzel párhuzamosan a roncsolás során keletkezett fémionok egy részét transzportálja, úgynevezett kelát formájában. A készítményekben található aktív összetevők egyéb ismeretlen interakciója rendkívül csekély, mivel a természetben is megtalálhatóak, így az eljárás biokémiai szempontból megfelelő alkalmazás esetén kockázatmentes. 

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed ez a teljesen egyedi fejlesztés, sajátítsd el bővebben az elméleti hátterét a képzésemen!

A tetoválás eltávolítás számunkra nem egy szimpla szolgáltatás…

egy küldetés, hiszen minden vendégünk csak és kizárólag a legjobbat érdemli!

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!