INSKIN
INSKIN

Szeretném Neked bemutatni a tetováláseltávolítás új üdvöskéjét, a SAJÁT MAGYAR FEJLESZTÉSŰ biokémiai eltávolítót, az INSKIN-t!

Az INSKIN rövid története

Az előzmények:

Évről évre egyre több olyan vendég érkezett hozzám, akiknél a korábban felsorolt problémák egyike, vagy a mindegyik fennállt. Előnytelen forma, rossz szín, túltelített bőr… Egyre csak erősödött bennem az az igény, hogy szeretném már őket is megszépíteni és az elrontott tetoválások globális méreteket öltő problémáját megoldani. – Nyilas vagyok, egyébként alaptermészetemből fakadóan szeretem a problémákat megoldani.

Ekkor elkezdtem kutatni, és először a lézeres tetováláseltávolítás témakörébe vetettem be magam. Hamar felfedeztem a hiányosságokat, így a biokémiai eltávolítás felé fordultam. Az elérhető tanfolyamok szinte mindegyikén részt vettem, hogy elhozhassam debreceni szalonomba a megoldást. Sok-sok terméktesztelés, évekig tartó keresgélés után találtam egy terméket, aminek hazai disztribútora és oktatója lettem egy évig. A megtisztelő pozíció még több tapasztalatot hozott, immár nem csak számomra, hanem tanulóim számára is.

Viszont ennek ellenére is maradt hiányérzetem…

Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy az évek alatt felgyülemlett vendégtapasztalatok, a megannyi terméktesztelés, az egy évnyi disztribútori tapasztalatom és az egyre égető küldetéstudatom arra ösztökélt, hogy saját fejlesztésű eltávolítóm életre keltsem.

Az INSKIN születése:

Hosszas piackutatás, elemzések készítése, tanulmányok gyűjtése, saját tapasztalatok összessége után elkezdődött a nagy munka. A végső koncepció összeállításában segítségemre voltak vegyészek, mikrobiológusok és analitikus szakemberek.

Mik voltak azok a szempontok, amelyek alapján megszületett az első magyar eltávolító, az INSKIN?

Inskin biokémiai eltávolító jellemzője, hatásmechanizmusa

Ez a kétfázisú tetoválás eltávolító rendszer egy dupla hatásfokú, eredményes, de mégis kíméletes eltávolítást tesz lehetővé.

Első lépésben az Inskin I-es eltávolító oldattal tetoválógép segítségével finoman érintjük a bőrt, ezzel egy lúgos PH felé toljuk el a bőr természetes PH értékét. Összetevőinél fogva az oldat képes egy erőteljes ozmózis hatás mellet az eltávolítandó pigment molekulák szerkezetét megbontani.

Második lépésben az Inskin II-es krémmel tetoválógép segítségével finoman érintjük a bőrt. Ezzel a lépéssel visszabillentjük a bőr PH értékét és kihasználjuk a krém fő komponensének, a fitinsavnak a halványító hatását. 

…a koncepció, melynek eredménye Magyarország első saját eltávolítója – az Inskin lett. 

„Saját márkámban végre egyesíthetem a tanulóim kívánságait, a vendégeink vágyait és a saját elvárásaimat.” 

Az Inskin biokémiai eltávolító fő célja segíteni, megoldani és professzionálisan kivitelezni egy javítást.

"Szalonomban töretlen sikernek örvend a tetováláseltávolítás, mint új szolgáltatás."

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!