DISCOVERY KEZELÉS

- A TISZTA BŐR SZAKÉRTŐJE -

A kezelés időtartama 45 perc.

Az Esthederm Discovery arckezelésről

Az Esthederm márka a bőr egészségének és szépségének megőrzésére, valamint az idő előtti öregedés elleni harcra fókuszál. Az Esthederm Discovery arckezelés egy luxus alap arcápolási kezelés. Egy egyedülálló és testreszabott eljárás, amelynek célja, hogy felébressze és megújítsa a bőrt. A kezelés rövid időtartamú, de annál hatékonyabb! Akár egy ebédidőbe is beilleszthető.A kezelésben olyan speciális termékeket és technikákat alkalmazunk, amelyek segítenek a bőr alaposabb tisztításában, hidratálásában, feszesítésében kisimításában koncentrálva az arc legszembetűnőbb problémásabb területeire.

A kezelés lépéseit az Institut Esthederm bőrápolási szakemberei által meghatározott protokoll alapján alakítottuk ki, és minden esetben a kliens egyéni bőrállapotához és igényeihez igazítjuk. A kezelés során általában tisztító- és hámlasztó termékekkel kezdünk, majd különféle szérumokat, pakolásokat és masszázstechnikákat alkalmazunk a bőr feltöltésére és revitalizálására.

A Francia anyavállalat egy új szérummal, rukkolt elő amelyet beépítettek minden Esthederm kabinkezelésbe, így a Discoverybe is. Ez az új világszabadalommal rendelkező Age Proteom Advanced szérum védi a bőr teljes fehérje állományát, ezáltal közvetve 2x jobban lassítja a bőr öregedését, valamint erősíti a bőr regenerálódó képességét. A termék 40 év proteombiológiai kutatás eredménye. Kettős antioxidáns „chaperon” védőhatással rendelkezik. Ez egyszerre fizikai és biokémiai pajzsként funkcionál a bőrben.  Pontosan ennek okán kapta azt a szlogent, hogy az Age Proteom a bőr öregedésének tudománya! Jelenleg ez a szérum több szakmai elismerésben is részesült már, mint például a 2023-as JOY Prix de Beauté Award 1. helyezettje lett a prémium arcápolás kategóriában.

Az Esthederm Discovery arckezelés kifejezetten a bőr megújítására és a fiatalosabb megjelenés elérésére szolgál.

Az Esthederm Discovery arckezelés általában a következő lépéseket tartalmazza:

Az Esthederm Discovery arckezeléstől a következő eredményeket várhatja:

Kiknek javasolt a Discovery kezelés? Mikortól, hány éves kortól ajánlott?

Az Esthederm Discovery arckezelést általában azoknak ajánljuk, akik szeretnének javítani bőrük állapotán és/vagy szeretnék megőrizni annak egészségét és szépségét. Tiszta és tökéletes bőrre vágyó fiatal nők számára, akik összetettebb bőrproblémával még nem küzdenek, de egy exra gyors bőrmegújítást szeretnének egy egy fontos esemény előtt, pl fotózás,diplomaosztó, színház. 

Ajánlott a kezelés esztétikai kezelések előtt, mivel a felfrissült bőrrel szebb eredményeket lehet elérni. Azoknak a menyasszonyoknak is ajánlott, akik az esküvő előtti napon egy igazán relaxáló és frissítő élményre vágynak a sminkük szebb ragyogása érdekében.

Az Esthederm Discovery arckezelést általában 18 éves kortól ajánlott. Ez azért van, mert a bőr fiatalabb korban általában aktívabb és magasabb regenerációs képességgel rendelkezik.

Fontos megjegyezni, hogy mindenki bőre más, és egyéni tényezőktől függően az Esthederm Discovery arckezelés korhatára is eltérő lehet.

Emellett fontos megjegyezni még, hogy az Esthederm termékek, mint a hidratáló krémek és tisztítók, általában különféle életkorcsoportoknak is elérhetők, és az egyéni bőrállapottól függően használhatók. Ezért, ha valaki fiatalabb korban szeretné megkezdeni a bőrápolását és a termékek használatát, érdemes olyan termékeket választani, amelyek az ő specifikus bőrtípusához és igényeihez igazodnak.

 

Meddig tart a kezelés hatása?

Az Esthederm Discovery arckezelés hatása egyénenként változhat, és több tényezőtől függ, például a kezelés rendszerességétől, a bőrállapottól, a bőrtípustól és a megfelelő otthoni bőrápolási rutintól. Általában azonban a kezelés hatása nem lesz átmeneti, hanem tartósabb eredményeket kínál.

Azonnali hatások: Az Esthederm Discovery arckezelés után azonnali hatásokat tapasztalhat. A bőre hidratáltabb, feszesebb, puhább és ragyogóbb lesz. A kezelés frissességet és fiatalosabb megjelenést ad az arcnak.

Hosszú távú hatások: Az Esthederm kezelések rendszeres alkalmazása és a megfelelő otthoni bőrápolási rutin fenntartható eredményeket eredményezhet. A bőr állapota javul, a finom vonalak és ráncok csökkennek, az egyenetlen bőrtónus kiegyenlítődik, és a bőr egészséges ragyogást és fiatalosabb megjelenést nyer.

Az Esthederm Discovery arckezelés hosszabb távú hatásai függnek a rendszeres fenntartó kezelésektől, illetve érdemes felváltva alkalmazni,az adott évszaktól és aktuális bőrállapottól függően a több hatóanyagot tartalmazó Esthederm kabinkezelésekkel  Az ajánlott kezelési gyakoriság és az otthoni bőrápolási termékek használata kulcsfontosságú lehet a hatások fenntartásához. Az Esthederm szakértői segíthetnek a megfelelő kezelési terv kidolgozásában az Ön bőrtípusához és igényeihez igazítva.

Fontos megjegyezni, hogy a bőr állapota idővel változhat, és külső tényezők, mint például az UV-sugárzás és az életmódbeli szokások befolyásolhatják a kezelés hatásait. Ezért ajánlott rendszeresen karbantartani a bőrt, és folytatni az otthoni bőrápolást az Esthederm termékekkel a tartósabb eredmények eléréséhez.

A LAKOSSÁGI TERMÉKEK SZALONUNKBAN MEGTALÁLHATÓAK, HIÁNY ESETÉN RENDELHETŐEK, ILLETVE RENDSZERES KEDVEZMÉNYEKKEL, KUPONTERMÉKEKKEL, AJÁNDÉKTERMÉKEKKEL KEDVESKEDÜNK VÁSÁRLÓINKNAK.

 

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!