INTENSIVE HYALURONIC - HIALURONSAVAS FELTÖLTŐ KEZELÉS -

Mi a Hialuronsavas feltöltő kezelés?

Különleges, rendkívül hatékony kezelés, amely intenzíven hidratálja és az oxigén sejtekhez történő eljuttatásával fokozza a bőr egészséges állapotát. A finom ráncok feltöltődnek, a bőr tömörsége, vitalitása visszatér, javul a sejtek állapota, és hosszantartó hidratáltságot eredményez. 

Mikor indokolt a Hialuronsavas feltöltő kezelés?

Ahogy idősödünk, bőrünk természetes hialuronsav szintje folyamatosan csökken. Mivel az idő múlásával szervezetünk már nem képes a megfelelő mennyiségben előállítani ezt a vegyületet, kívülről kell pótolnunk. Ez a probléma a nőket jobban érinti, hiszen az ő bőrük vékonyabb, így korábban megjelennek rajta az első ráncok. A Hialuronsavas feltöltő kezelés azonnali hatással bír, hiszen a kezeléssel és a nagydózisú hatóanyagok bevitelével rögtön feltöltődik a bőr. Ideális kiegészítője egyes esztétikai eljárásoknak, de a ráncok és finom barázdák feltöltésére és a bőr intenzív rehidratációjára is kiválóan alkalmas. A Hialuronsavas feltöltő kezelés minden bőrtípus számára ajánlott, intenzív kezelésként két hónapon belül négyszer megismételve, illetve kiegészítve az esztétikai eljárásokat, injekciós és mezoterápiás kezeléseket kiegészítve havonta egy alkalommal.

Mi történik az első konzultáción?

A kezelést megelőzően kozmetikusunk konzultál önnel, hogy bőre tulajdonságainak megismerésével személyre szabott ápolást nyújtson. Ismerteti a Hialuronsavas feltöltő kezelés lépéseit és hatásait.

Felkészülés a kezelésre

A kozmetikai kezelések esetében önnek nincs különösebb tennivalója.

Mi történik a kezelés során?

Az egyórás Hialuronsavas feltöltő kezelés első lépéseként kozmetikusunk előkészíti az arcbőrt a hatóanyagok maximális bejuttatása érdekében. Megtisztítja minden szennyeződéstől az Esthederm egyedi és különleges rituáléjával, amely ennél a kezelésnél glikolsavval is kiegészül, majd a celluláris vízzel és akupresszúrás technikákkal ellazítja az arcizmokat. Ezután kétkomponensű, az oxigénellátást fokozó buborékmaszk segítségével a bőr sejtjeit oxigénhez juttatja, majd a felvitt, a különböző méretű, valamint a kapszulába zárt hialuronsav-kombinációban gazdag hatóanyagok segítségével feltölti az arcbőrt. A hatóidő lejárta után következik a bőr helyreállítása a megfelelő termékekkel, végül pedig kozmetikusunk lezáró ápolást végez a GLOBAL CELLULAR PROTECTION technológiával ellátott készítményekkel és fényvédő termékkel. A kezelés semmilyen kellemetlenséggel nem jár

Milyen eredményeket várhat a kezeléstől?

A kezelésnek köszönhetően az arcbőr azonnal frissé, oxigénnel telítettebbé és ragyogóvá válik, a bevitt hatóanyagok hatására tökéletesen hidratált és kisimult lesz, visszanyeri fiatalságát, feszességét és teltségét. Védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal, stresszfaktorokkal szemben és az oxidatív stressz ellen is védi a bőrt.

Utókezelés, otthoni arcápolási rituálé

Az INTENSIVE HYALURONIC – Hialuronsavas feltöltő kezelés után a megszokott módon végezheti szokásos teendőit. Az utókezelés fontos része, hogy minden nap alkalmazzon fényvédő készítményt, illetve használja a kozmetikusunk által ajánlott, az ön bőréhez tökéletesen illő bőrápoló, regeneráló termékeket.

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!