KOMBINÁLT SZEMÖLDÖK SMINKTETOVÁLÁS WORKSHOP

Egy jó sminktetováló lelke akkor teljesedik ki, amikor a munkája végeztével meglátja vendége szemében a csillogást!

Ebben a ragyogó tekintetben pedig sok minden rejtőzik. Ebből Tudod, hogy sikerült olyat alkotnod, mellyel segítettél neki esetleg meglátni magában a szépséget, vagy fokozni azzal, hogy megvalósítottad a régóta dédelgetett vágyait, kiemelted az előnyös vonásait, mindezt oly módon, hogy az hűen tükrözi a vendéged személyiségét. Úgy is fogalmazhatunk, hogy nagy mértékben hozzá tudtál járulni ahhoz, hogy  magabiztosabbá váljon. A nagybetűs csillogó nőnek érezze magát! Ez az a szituáció amikor a vendég többet kapott tőled, mint amit talán várt, te pedig azt adtad neki amire te vágytál, amiért érdemes ebben a szakmában dolgozni.

Azt hiszem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy mi sminktetoválók mindannyian arra vágyunk, hogy minden egyes vendéggel ezt az élményt élhessük át. Hiszen ez ad erőt a munkánkhoz és motivál minket az életben elengedhetetlen állandó fejlődésre.

Ezt a fejlődést hivatott szolgálni a szemöldök sminktetoválás esetén a kombinált technika helyes használata is. Ez a technika a hiperrealisztikus szálazott- és a soft powder technika különböző, együttes alkalmazási lehetőségein alapszik.

 

 

Röviden a technikák választásáról

Soft powder technika

Azoknak a vendégeknek ajánlom, akik már több éve sminkelik a szemöldöküket, megszokták magukon a kontúrosabb (rajzosabb) vonalakat, íveket. Valamint akik minden nap alapozót, pirosítót viselnek. A smink megkívánja a szemöldök hangsúlyozását és annak rajzosabb hatását.

Soft powder technikával készült szemöldök sminktetoválás
Szálazott technikával készült szemöldök sminktetoválás

Szálazott technika

Ezt a technikát az extra természetesség kedvelői választják leginkább. Ezeknek a vendégeknek csak egy finom dúsításra van szüksége, ami kontúrok nélkül emeli ki a saját szőrzet természetes ívét. A tetovált szálacskák megtévesztően hasonlítanak a sajáthoz, így a naturális smink nélküli arcon teljesen észrevétlenné válhatnak.

Kombinált technika

Viszont olykor olyan helyzet is adódik, hogy a bőrtípus nem teszi lehetővé a szálazás elkészítését, pedig a vendég természetes hatást szeretne. (Ilyenkor sem kell elkeseredni!) Esetleg a vendég igénye már eleve a fenti két technika ötvözésével készült szemöldök. Itt lép a színre a KOMBINÁLT TECHNIKA, mellyel – helyesen alkalmazva – a vendég által kívánt eredményt érjük el.

Neked ajánlom ezt a képzést ha:

Mit ad neked a továbbképzés?:

–  A WORKSHOP VIP (EGYÉNI) KÉPZÉS FORMÁJÁBAN IS ELÉRHETŐ –

Amennyiben szimpatikus neked a leírás, kérj bővebb tájékoztatást a jelentkezés menetéről és vedd fel velünk a kapcsolatot a +36308342471-es telefonszámon, vagy a kepzesinfo.hse@gmail.com e-mail címen.

További képzéseimről és azok időpontjairól a KÉPZÉSI NAPTÁRBAN is  tájékozódhatsz!

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!