Lézeres tetováláseltávolítás
Lézeres tetováláseltávolítás
Tetoválás eltávolítás

Mi nem ajánlott?

A régi metódus szerint a javítandó színt camouflage (testszínnel való elfedés) technikával javították, azaz fedték le, majd újabb rétegben beinjektálták a kívánt színt. Nem ajánljuk ezt a megközelítést, mivel nagyon nehéz eltalálni a bőrszínt, illetve ha barnul a vendég a bőrszín elkülönül a bőrétől.

Miért is?

Napjainkra globális méretű problémává vált az elrontott, megunt tetoválások szakszerű javítása, eltüntetése. A többéves sminktetováló tapasztalatom alapján mondhatom, hogy a javítani kívánt tetoválásokat érdemes teljesen vagy legalább részlegesen eltávolítani mielőtt az új tetoválást elkészítjük.

Égetően fontos!

A régi, előnytelen formatervezést meguntad, a lefelé csüngő vonalakat szívesen eltűntetnéd, megemelnéd?

Modern!

A régen divatos tömör satírod szívesen lecserélnéd az új, modern hiperrealisztikus technikák egyikére?

Kifakult!

A tetoválásod színe az évek alatt módosult, kivörösödött, kikékült, kizöldült?

Csalódás ért?

Egyszerűen csak csalódtál a sminktetoválásban és szeretnéd visszakapni a természetes formád?

Mire számíthatsz?

Minden kezelés egy konzultációval egybekötött tesztvillantással kezdődik. Itt mindent átbeszélünk és tesztlövéssel leteszteljük, van e bármi kontraindikáció a kezelés megkezdése előtt. Ezzel azt is fel lehet mérni mire számíthatunk a kezelés végén. Majd 1 hét elteltével leolvassuk az eredményt és elkezdődik a kezelés.

Pár szóban

"Úgy döntöttem...

mindenképp megtanulom a valódi eltávolítási technikákat, hogy ne terheljem feleslegesen tovább a bőrt. Mára egyre jobban a figyelem központjába kerül a tetováláseltávolítás, a technika és az eszköztár bővül. Egy munkájára igényes és maximalista sminktetováló szalonjában ez a szolgáltatás elválaszthatatlan részét fogja képezni a mindennapi munkának. A lézeres tetováláseltávolítás egyre elterjedtebbé válik eredményessége és gyorsasága miatt. A speciális hullámhosszú fénynyaláb magas csúcsenergia pulzusával akadály nélkül halad át a világos bőrön és nyelődik el a sötét pigment molekulákban. Az AesLight Ultra Q-kapcsolt ND:YAG lézergép ötször hatékonyabb mint más hasonló gépek. Ez a modell a legelterjedtebb az USA-ban. Alkalmas a testtetoválások eltávolítására is.”

INSKIN

Szívesen várunk Téged is egy ingyenes tesztlövésre, ha meguntad a régi testtetoválásod, vagy fel szeretnéd újítani a sminktetoválásod.

78817744_1420912988061053_2002436078358757376_n

Kezelés után

A kezelt felületet speciális ápolóval kell ápolni, amit a végén átadunk. Védeni kell a napsütéstől, mert bepigmentálódhat a napfény hatására. Ezért, ha nyáron nem megoldható a fényvédelem, akkor érdemes a kezelést ősszel elkezdeni.

36373766_1021830311302658_6699493878988275712_o

Nagyobb felületek

Óvni kell a kezelt felületet minden mechanikai sérüléstől, dörzsöléstől. Nagyobb méretű testtetoválás eltávolításnál gézkötést alkalmazunk a kezelés végén, amit a vendégnek otthon is cserélnie kell.

84332146_1480526018766416_166612243952173056_n

Szemöldök esetében

Szemöldök esetében szabadon kell hagyni a kezelt felületet. Fontos tudni, hogy a technológia adottságaiból adódóan a fehér, illetve bőrszínű és türkizkék színekben ez a speciális lézernyaláb nem tud optimálisan elnyelődni. A kezelést ilyenkor nem ajánljuk.

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!