Ajaktetoválás TOVÁBBKÉPZÉS

Az igazi nagybetűs NŐ táskájában mindig ott lapul a csábítás egyik alapfegyvere, a rúzs. A tökéletesen rúzsozott telt ajak a bájosan nőies megjelenés zálogává vált és napjaink sminktetováló trendjeit nézve egyre nagyobb reflektorfénybe került. Vedd kezedbe a tudást, amellyel a te is nagybetűs NŐ-vé varázsolhatod vendégeid!

Neked ajánlom ezt a képzést ha:

Ajaktetoválás képzésem úgy állítottam össze, hogy kezdőként és haladóként is sok hasznos ismeretre tehess szert. Egészen a tervezési munkafolyamattól kezdve a kivitelezési lehetőségek széles skáláján át nagy részletességgel adom át a tudnivalókat.  Márkafüggetlen oktatóként úgy szereltem fel az oktatótermem, hogy lehetőséget nyújtson számodra több tetoválógép kipróbálására akár a saját modelleden is.

A nap első felében elméleti oktatás zajlik. Ezután élő modellen mutatom meg az ajaktetoválás összes trükkjét, majd ebéd után a saját hozott modelleden a felügyeletem alatt elkészítesz egy bemutató munkát.

Mit nyújt számodra ez a képzés?

Amennyiben szimpatikus neked a leírás, kérj bővebb tájékoztatást a jelentkezés menetéről, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a +36308342471-es telefonszámon.

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!