OKTATÁSOK

Bemutatkozás

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a sminktetoválást a legjobb időben kezdtem el. Az utóbbi 5-7 év forradalmi változásokat hozott. A pezsgő szakmai élet teljesen magával ragadott. Egymás után habzsoltam a képzéseket, vásároltam meg az aktuálisan legjobbnak vélt eszközöket, gépeket. Végül a saját megtapasztalásaimból a több ezer általam elvégzett sminktetoválásból és a tréningeken megszerzett elméleti tudásból megszületett egy jól átgondolt oktatási rendszer. Sminktetováló képzéseimet a következő szempontok alapján állítottam össze:

  • Egymásra épülő moduláris rendsze
  • Fontosnak érzem, hogy tanulóim ne ömlesztve kapják meg a tudást, hiszen annak sokszor az a vége, hogy egyik területen sem mernek önállóan dolgozni.

A részterületek között több hónap is eltelhet, ezzel lehetőséget adva a tanulónak, hogy az alapkompetenciát elmélyítse, a kezdeti izgalmat leküzdje, az alapozó mozdulatai kezdetleges rutinná alakuljanak.

  • Kiszállási lehetőség

Sajnos néha az is előfordul, hogy egy jelentkező késznek érzi magát erre az összetett szakterületre, de menet közben rádöbben, hogy nem erre számított és mégsem menne tovább a többi részterület moduljára. A moduláris oktatási rendszer lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy a saját tempójában fejlődjön, akkor amikor készen áll rá, mind lelkileg, mind anyagilag.

  • Részletfizetési lehetőség

   Gyakran hallom, hogy rátermett tehetséges kozmetikus kolléganőim azért nem vágnak bele a tanfolyam elvégzésébe, mert egy színvonalas alapképzés több milliós befektetést igényel. Oktatási rendszerem erre is megoldást nyújt, hiszen a részterületeket mindig az aktuális oktatáson kell kifizetni. Jó hír az is, hogy a kezdőkészlet sem milliós tételű, hiszen az évek alatt általam alaposan letesztelt, letisztult eszköztárat fogok ajánlani megvásárlásra.

  • Gyakorlatorientált képzések

Kezdőként ez a legfontosabb. Jól érthető, könnyedén elsajátítható mozdulatsorokat adok át a jelentkezőknek, amelyet élő modellen is alaposan begyakorolunk. Igény esetén további gyakorlati napok beiktatására is lehetőséget biztosítok.

  • Óriási választék eszközök, anyagok terén

Márkafüggetlen oktatóként kötelességemnek érzem, hogy a piacon található leginnovatívabb, legújabb eszközökkel ismertessem meg a tanulóimat. Öt különböző pigment márka, 9 féle tetoválógép tesztelési lehetőség, amerikai, orosz és német klasszikus és modulos gépek, többféle érzéstelenítési lehetőség,   kiegészítő kellékek széles tárháza a berajzoláshoz és még sok-sok apró praktika, amibe betekinthetnek a tanulóim az oktató teremben.

  • Újrakezdőknek is!

      Néhány szakmabeli már 10-20 évvel ezelőtt tanulta a sminktetoválás alapjait. Azóta viszont tudása megkopott, eszközei elavultnak számítanak. Moduláris oktatási rendszeremben bármelyik részterületére becsatlakozhat, amiben bizonytalan, vagy egy kis tudásfrissítésre vágyik.

Amennyiben szimpatikusnak találod a filozófiám, informálódj bővebben a modulokról és a képzések részleteiről!

soft powder oktatás a-z-ig minden, amit a soft powderről tudni kell (2 napos képzés)

Érdekel a soft powder sminktetoválás világa? Kipróbálnád magad ezen a területen? Esetleg már 10 évnél régebben végeztél alapképzést és kíváncsi vagy az újdonságokra, fejlődni szeretnél? Akkor most itt a lehetőséged, hogy megtedd az első lépést!

INSKIN Tréningek

Tetoválás eltávolító képzéseim közül is megtalálod az igényeidnek legmegfelelőbbet.

Soft powder workshop (1 napos mesterkurzus)

Az egynapos képzés a szolgáltatásaink közül vezető szerepet betöltő púder hatású szemöldök kivitelezési metodikáját ismerteti.

FÜSTÖS SZEMHÉJ OKTATÁS

A szemhéj tetoválások egyre nagyobb sikernek örvendenek a sminktetováló szalonokban. Érdemes tehát tudásunkat mélyíteni ezen a részterületen is, hiszen az elmúlt években hatalmas változásokon ment át a szem hangsúlyozásának művészete is. Az igényes nappali smink egyik legalapvetőbb kelléke a harmonikusan lágy tónusozással kiemelt füstös szemhéj tetoválás. Teljesen kiütötte a nyeregből a régen sűrűn látott hagyományos tusvonal elődjét. Modulos képzési rendszeremben éppen ezért már csak a legmodernebb szemhéj tetoválást oktatom, a füstös szemhéj technikát.

AJAKTETOVÁLÁS OKTATÁS

Ajaktetoválás képzésem úgy állítottam össze, hogy kezdőként és haladóként is sok hasznos ismeretre tehess szert. Egészen a tervezési munkafolyamattól kezdve a kivitelezési lehetőségek széles skáláján át nagy részletességgel adom át a tudnivalókat. Márkafüggetlen oktatóként úgy szereltem fel az oktatótermem, hogy lehetőséget nyújtson számodra több tetoválógép kipróbálására akár a saját modelleden is.

SZÁLAZOTT SZEMÖLDÖK OKTATÁS

A géppel készített szálazott szemöldök méltán tartozik a legnehezebb sminktetováló technikák közé, viszont egyáltalán nem maradhat ki szolgáltatásaink sorából. De nálam jó kezekben vagy! Az oktatásom minden eleme rendkívül alapos, nagy gondossággal építettem fel az elméleti anyagrészt, hogy a végén garantált legyen az „AHA” élmény. Képzésem első felében 3 féle szálrendezési elméletet tanítok meg Neked, ami az egész metódus alapját képezi. A szálacskákat meghatározott serrendben és egy jól átgondolt koncepció alapján lépésről lépésre építjük fel, a szemöldök gerincétől a szálvégekig.

Kombinalt-szemoldok-sminktetovalas

kOMBINÁLT SZEMÖLDÖK OKTATÁS

Ez a technika a hiperrealisztikus szálazott- és a soft powder technika különböző, együttes alkalmazási lehetőségein alapszik. Gyakran előfordul olyan helyzet, hogy a bőrtípus nem teszi lehetővé a szálazás elkészítését, pedig a vendég természetes hatást szeretne. (Ilyenkor sem kell elkeseredni!) . Itt lép színre a KOMBINÁLT TECHNIKA, mellyel – helyesen alkalmazva – a vendég által kívánt eredményt érjük el. Képzésemen a soft powder és a szálazott technika többféle ötvözési lehetőségeit mutatom be nektek, hogy te is a legjobbat hozd ki a lehetőségekből.

Sminktetováló képzések - Siska Edina

képzési naptár

2023

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!