OKTATÁSOK

Bemutatkozás

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a sminktetoválást a legjobb időben kezdtem el. Az utóbbi 5-7 év forradalmi változásokat hozott. A pezsgő szakmai élet teljesen magával ragadott. Egymás után habzsoltam a képzéseket, vásároltam meg az aktuálisan legjobbnak vélt eszközöket, gépeket. Végül a saját megtapasztalásaimból a több ezer általam elvégzett sminktetoválásból és a tréningeken megszerzett elméleti tudásból megszületett egy jól átgondolt oktatási rendszer. Sminktetováló képzéseimet a következő szempontok alapján állítottam össze:

  • Egymásra épülő moduláris rendsze
  • Fontosnak érzem, hogy tanulóim ne ömlesztve kapják meg a tudást, hiszen annak sokszor az a vége, hogy egyik területen sem mernek önállóan dolgozni.

A részterületek között több hónap is eltelhet, ezzel lehetőséget adva a tanulónak, hogy az alapkompetenciát elmélyítse, a kezdeti izgalmat leküzdje, az alapozó mozdulatai kezdetleges rutinná alakuljanak.

  • Kiszállási lehetőség

Sajnos néha az is előfordul, hogy egy jelentkező késznek érzi magát erre az összetett szakterületre, de menet közben rádöbben, hogy nem erre számított és mégsem menne tovább a többi részterület moduljára. A moduláris oktatási rendszer lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy a saját tempójában fejlődjön, akkor amikor készen áll rá, mind lelkileg, mind anyagilag.

  • Részletfizetési lehetőség

   Gyakran hallom, hogy rátermett tehetséges kozmetikus kolléganőim azért nem vágnak bele a tanfolyam elvégzésébe, mert egy színvonalas alapképzés több milliós befektetést igényel. Oktatási rendszerem erre is megoldást nyújt, hiszen a részterületeket mindig az aktuális oktatáson kell kifizetni. Jó hír az is, hogy a kezdőkészlet sem milliós tételű, hiszen az évek alatt általam alaposan letesztelt, letisztult eszköztárat fogok ajánlani megvásárlásra.

  • Gyakorlatorientált képzések

Kezdőként ez a legfontosabb. Jól érthető, könnyedén elsajátítható mozdulatsorokat adok át a jelentkezőknek, amelyet élő modellen is alaposan begyakorolunk. Igény esetén további gyakorlati napok beiktatására is lehetőséget biztosítok.

  • Óriási választék eszközök, anyagok terén

Márkafüggetlen oktatóként kötelességemnek érzem, hogy a piacon található leginnovatívabb, legújabb eszközökkel ismertessem meg a tanulóimat. Öt különböző pigment márka, 9 féle tetoválógép tesztelési lehetőség, amerikai, orosz és német klasszikus és modulos gépek, többféle érzéstelenítési lehetőség,   kiegészítő kellékek széles tárháza a berajzoláshoz és még sok-sok apró praktika, amibe betekinthetnek a tanulóim az oktató teremben.

  • Újrakezdőknek is!

      Néhány szakmabeli már 10-20 évvel ezelőtt tanulta a sminktetoválás alapjait. Azóta viszont tudása megkopott, eszközei elavultnak számítanak. Moduláris oktatási rendszeremben bármelyik részterületére becsatlakozhat, amiben bizonytalan, vagy egy kis tudásfrissítésre vágyik.

Amennyiben szimpatikusnak találod a filozófiám, informálódj bővebben a modulokról és a képzések részleteiről!

INSKIN Tréningek

Tetoválás eltávolító képzéseim közül is megtalálod az igényeidnek legmegfelelőbbet.

Oktatás

Soft powder mesterkurzus (1 napos)

Az egynapos képzés a szolgáltatásaink közül vezető szerepet betöltő púder hatású szemöldök kivitelezési metodikáját ismerteti.

FÜSTÖS SZEMHÉJ OKTATÁS

A szemhéj tetoválások egyre nagyobb sikernek örvendenek a sminktetováló szalonokban. Érdemes tehát tudásunkat mélyíteni ezen a részterületen is, hiszen az elmúlt években hatalmas változásokon ment át a szem hangsúlyozásának művészete is. Az igényes nappali smink egyik legalapvetőbb kelléke a harmonikusan lágy tónusozással kiemelt füstös szemhéj tetoválás. Teljesen kiütötte a nyeregből a régen sűrűn látott hagyományos tusvonal elődjét. Modulos képzési rendszeremben éppen ezért már csak a legmodernebb szemhéj tetoválást oktatom, a füstös szemhéj technikát.

Bevezetés a sminktetoválásba Soft powder technikával (2 napos)

Képzési rendszerem 1. modulján az alapozó tudásbázist kapják meg a jelentkezők. Részletes és átfogó képet adok át a sminktetoválás világáról. Amennyiben sehol nem tanultál eddig, ezzel a modullal kell kezdenünk, hiszen az itt elsajátított elméleti és gyakorlati kompetenciákra építkezünk a továbbiakban. Ha 10 évnél régebben végeztél alapképzést, abban az esetben is érdemes jelentkezned, mert teljesen biztos vagyok benne, hogy rengeteg újdonságot tartogat számodra is ez a két nap.

KÉPZÉSI NAPTÁR

2021-2022