Ismerkedj meg velem!

Az alkotás vágya és a fejlődéstudat már gyermekkorom óta kísér és vezet engem az utamon.  Kimagasló rajzkészségem és kreativitásom már általános iskolában is megmutatkozott, majd gimnáziumban a rajzszakkör tagjaként fejlesztettem tovább képességeim. Épp ezért vagyok hihetetlenül szerencsés, hiszen a munkám nem egyszerűen munka, hanem valódi hivatás, szerelem, hobbi és a művészi vágyaim kiélése is egyben.  Hatalmas megtiszteltetés számomra, amikor egy szépülni vágyó engem választ és bizalmat szavaz nekem. Ez az az érzés, ami folyamatos fejlődésre ösztönöz, hiszen a vendégeim egytől egyik csakis a legjobbat érdemlik. Büszkén elmondhatom, hogy megannyi magyar és nemzetközi képzésen vettem részt munkásságom alatt, így a hozzám betérő hölgyek a legmodernebb, leginnovatívabb gépekkel és élvonalbeli technikákkal találkozhatnak.

Olthatatlan tudásvágyam, a szakmám iránti alázat és vendégeim iránt érzett kötelesség tudatom eredményeként kelt életre saját fejlesztésű tetoválás eltávolító márkám, az InskinA márka tulajdonosaként úttörő szerepet töltök be a magyarországi sminktetoválók és tetoválók körében, hiszen a tetoválások javításának egy teljesen új megközelítése van kibontakozóban. Kötelességemnek érzem segíteni azokon, akiknek a mindennapjait megkeseríti egy nem kívánt minta, egy megunt, kifakult, divatjamúlt tetoválás. Az Inskin küldetése segíteni, megoldani, professzionálisan kivitelezni egy javítási procedúrát.

Debreceni szépségszalonom és oktatóközpontom dinamikusan fejlődik.

Szépségszalonomban az általam oly imádott és űzött sminktetoválás és tetováláseltávolítás mellett mesterkozmetikusként égetően fontosnak érzem, hogy segítsek azoknak a hölgyeknek is, akik valamilyen bőrproblémával küzdenek, vagy fiatalodni szeretnének. Kozmetikai kezeléseinket egytől egyig a természetesség jegyében és teljesen holisztikus megközelítéssel állítottam össze, folyamatosan a legmodernebb és legeredményesebb exkluzív kezelésekkel frissítve azt.

oktatás

Oktatóközpontomban – amennyiben kozmetikus vagy – számos oktatási témában találhatod meg a számodra megfelelő képzést legyen szó alap-, vagy mesterképzésekről. A képzéseim közül azonban csak az a képzés érhető el online formában, amelynél a tudás átadása ezen formában is maximálisan biztosítható. Ennek egyik fő oka a képzések minőségbiztosítása, mert továbbra is nagy hangsúlyt szeretnék fektetni a gyakorlatra! Ezen indíttatásból a képzésimen részt vettek kezét az oklevél (legyen az B vagy E besorolású) megszerzését követően sem engedem el. Zárt Facebook csoportomon és a meghirdetett hospitálásaimon keresztül folyamatosan lehetőséget biztosítok a megszerzett tudás beton biztosra építéséhez.

Mint ahogyan már korábban is említettem, magam részéről rendkívül fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, ezért én és kollégáim is rendszeresen részt veszünk hazai és nemzetközi továbbképzéseken. Az újabb és újabb trendek, technikák követése mellett azonban a 2022-es évben úgy döntöttem, hogy versenyen is szívesen megmérettetném magam. Ezért indultam el a neves World Union League of Permanent make-up (WULOP) márkafüggetlen nemzetközi sminktetováló versenyen, ahol soft powder és szálazott szemöldök kategóriában nevezetem. Az elődöntőben mind a két kategóriában 1. helyezést értem el, így nemzetközi színtéren az általam választott egyik kategóriában én képviselhettem hazánkat. Mondanom sem kell hatalmas megtiszteltetés volt! Végezetül szálazott technikában 21 ország képviselőit megelőzve a 6. helyen végeztem. A versenyen nem csak megmérettem magam, hanem rengeteget tanultam is!

WULOP 2022 GALÉRIA

A 2023-as év sem maradhat ki a fejlődés és a kihívások sorából, ezért a hazai és főként külföldi képzések mellett gépi szálazott szemöldök kategóriában ismételten neveztem a WULOP sminktetováló versenyre. A WULOP magyarországi elődöntője júniusban került megrendezésre, ahol a kategóriámban 1. helyezést értem el, így még egy lehetőségek nyertem arra, hogy én képviselhessem hazánkat nemzetközi színtéren. Büszkén és izgatottam állok a kihívás elé melyre az ősz folyamán kerül majd sor.

WULOP 2023 GALÉRIA

A továbbiakban pedig engedd meg, hogy elkalauzoljalak a szépségipar izgalmas világába! Nézz körül a weboldalamon és látogasd meg galériáimat, szolgáltatásaimat!

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!