Ismerkedj meg velem!

Az alkotás vágya és a fejlődéstudat már gyermekkorom óta kísér és vezet engem az utamon.  Kimagasló rajzkészségem és kreativitásom már általános iskolában is megmutatkozott, majd gimnáziumban a rajzszakkör tagjaként fejlesztettem tovább képességeim. Épp ezért vagyok hihetetlenül szerencsés, hiszen a munkám nem egyszerűen munka, hanem valódi hivatás, szerelem, hobbi és a művészi vágyaim kiélése is egyben.  Hatalmas megtiszteltetés számomra, amikor egy szépülni vágyó engem választ és bizalmat szavaz nekem. Ez az az érzés, ami folyamatos fejlődésre ösztönöz, hiszen a vendégeim egytől egyik csakis a legjobbat érdemlik. Büszkén elmondhatom, hogy megannyi magyar és nemzetközi képzésen vettem részt munkásságom alatt, így a hozzám betérő hölgyek a legmodernebb, leginnovatívabb gépekkel és élvonalbeli technikákkal találkozhatnak.

 

Olthatatlan tudásvágyam, a szakmám iránti alázat és vendégeim iránt érzett kötelesség tudatom eredményeként kelt életre saját fejlesztésű tetoválás eltávolító márkám, az Inskin. A márka tulajdonosaként úttörő szerepet töltök be a magyarországi sminktetoválók és tetoválók körében, hiszen a tetoválások javításának egy teljesen új megközelítése van kibontakozóban. Kötelességemnek érzem segíteni azokon, akiknek a mindennapjait megkeseríti egy nem kívánt minta, egy megunt, kifakult, divatjamúlt tetoválás. Az Inskin küldetése segíteni, megoldani, professzionálisan kivitelezni egy javítási procedúrát.

Debreceni szépségszalonom és oktatóközpontom dinamikusan fejlődik. Az idei évtől professzionális kozmetikai kezelésekkel is kedveskedünk vendégeinknek. Mesterkozmetikusként égetően fontosnak érzem, hogy segítsek azoknak a hölgyeknek is, akik valamilyen bőrproblémával küzdenek. Kezeléseinket egytől egyik a természetesség jegyében és teljesen holisztikus megközelítéssel állítottam össze. Hidrogén és széndioxid terápiánk mellett olvass bővebben a CBDM terápiás lehetőségeinkről is. Számomra a legfontosabb a vendégeim sugárzó szépsége és az elégedett mosoly az arcukon.

Engedd meg, hogy weboldalamon keresztül a szépségipar egy izgalmas világába kalauzoljalak el!

OKLEVELEIM

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!