Szemhéj tetoválás

Füstös szemhéj tetoválás- az igéző pillantás elengedhetetlen kelléke

Arcunk legkifejezőbb eleme a szempár, amit a lélek tükrének is hívunk. Egy női arcon a szem kiemelése valódi fegyver lehet a másik nemmel szemben.

Milyen előnyökkel jár, ha szemhéjtetoválást viselsz?

– ha a szemed érzékeny a sminkalapanyagokra, tetoválás után nem kell a könnyezéstől tartanod
– elfelejtheted a sietős reggelek két perces felemás, maszatosra sikeredett tusvonalait
– nyáron is bátran bemehetsz a vízbe, a pillantásod elegáns és csábos marad
– már rengeteg ceruzát és tust kipróbáltál de mindig felkenődik a szemhéjadra – a drága sminkekre szánt pénzed bátran fektesd a tartós szemhéjtetoválásba
– a kontaklencse behelyezésekor sem kened el és nem is könnyezed le
– sosem tudtad magadnak meghúzni az ideális formát, valahogy neked nem sikerül olyanra mint amiket képeken látsz

Valójában nincs olyan szempár, amit ne lehetne finoman kiemelni, hangsúlyozni, még szebbé varázsolni. Úgy érzem, te is szívesen belevágnál, de mégis van ami visszatart.

Munkám során a több év alatt megannyi érzéstelenítő technikát tanultam a továbbképzéseken, így megnyugtathatlak, szalonomban nem kell tartanod a fájdalomtól. Megkerestem és elhoztam számodra a leghatásosabb krémeket és géleket, melyekkel az ingerületátvitelt olyan szintre tudom blokkolni, hogy te már csak egy tompa nyomást fogsz érezni a tetoválásból. Vendégeim rendszerint inkább „csikiző” élményről számolnak be amikor a pillatövet készítem, a szemhéj területén pedig jellemzően semmit sem éreznek.

Félsz a formától.

A szemhéj tetoválásaim tervezésénél mindig két orosz mesterem Nataliya Yeremenko és Sviatoslav Otchenash  instrukcióit veszem alapul. Alaposan meg kell figyelnem a szemformát, a vendég karaktert, a szem színét és úgy tervezem meg a szemhéj tetoválás vonalait, hogy teljesen illeszkedjen vendégem mindennapi megjelenéséhez és harmóniában legyen az egyéniségével. Ennek alapján egészen különböző hatású és formájú, egyénre szabott tetoválások szoktak születni, ami lehet merészebb-vastagabb, vékonyabb-lágyabb, szolidan elegáns. A színekkel is szeretek játszani, így még árnyaltabbá és különlegesebbé téve a munkámat.

Félted a szemed.

Tetoválás alatt nekünk szakembereknek megvannak azok a speciális feszítéstechnikák, amikkel könnyen ki tudjuk iktatni a szemkörüli izomtevékenységeket. Nem kell tartanod attól, hogy a tű hozzáér a szemedhez, mert egy gyakorlott, biztos kezű sminktetoválónál lehetetlen. Te kényelmesen relaxálsz a folyamat alatt, a szemeid végig csukva vannak.

Tartasz a gyógyulástól.

A mai modern gépek és a professzionálisan szemhéjtetováláshoz beállított szemcseméretű pigmentek rendkívül megkönnyítik a dolgomat ezen a téren. Megtaláltam minden tekintetben a megfelelő eszközöket, kellékeket ahhoz, hogy a minimálisra csökkentsem a tetoválás utáni esetleges ödémát, kellemetlen sebgyógyulást. Szemhéjtetoválás után akár már azonnal mehetsz dolgozni, vagy shoppingolni, senki sem fogja észrevenni, hogy épp most tetováltalak.

Amit minden igazi Nőnek viselnie kell – Füstös szemhéj tetoválás!

A legmodernebb és legfinomabb szemhéjtetoválási technika amely most fénykorát éli.

Eltűntek a határozott kontúrok, nincs „csíkhatás”. A tetoválás gyakorlatilag szakavatatlan szemnek észrevétlen marad, mert teljesen olyan a hatása, mintha lágyan finoman el lenne dolgozva a ceruza, vagy szemhéjpor a szemeiden. Az évek alatt azt látom, ez a legkedveltebb a vendégeim körében, a tökéletes, megunhatatlan szemsmink.

A füstös szemhéj tetoválás két részből áll, pillatő kidolgozásból és a szemhéjak füstös hatású árnyékolásából. Minden esetben nagy hangsúlyt kap nálam a pillatő tökéletesen egyenletes betöltése, hiszen ezáltal a szempár még kifejezőbbé válik, dúsabbnak tűnik így szempilla és tökéletes felső keretet ad a szemnek.

Hívj bátran és kérj időpontot még ma!

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!