Ajaktetoválás

Érzékien telt hatás, ajaktetoválás – a nőiesség legkifejezőbb eszköze!

Fegyvertárunk egyik legbájosabb eszköze, amit a legtöbb hölgy előszeretettel használ az ajakpír kihangsúlyozására rúzs.  A sminket kiemeli, befejezettnek érezteti és karakterünket kiegészíti minden tekintetben. Egy rúzsozott ajak lehet nőiesen elegáns, kislányosan bájos és vadítóan szexi. 

Felejtsd el a drága rúzsokat és kontúrceruzákat és fixáld a színt ajkaidra ajaktetoválással!

Nincs mitől félned! Nálam biztos lehetsz abban, hogy ajaktetoválásod lesz nőiességed kifejező eszköze, hisz minden munkámban kiemelten fontosnak tartom a természetességet. Ennek kivitelezésére megkerestem számodra a legszebb ajak tetováló pigmenteket, amikkel a végeredmény felülmúlja vágyaid.

Kontúrok nélkül is tökéletes formák!

Az ajaktetoválás területén, mint ahogy általánosságban a sminktetoválásban is kialakult új trendek szerint a kontúrokat már teljes mértékben eltűntek. A kidolgozásnál egy speciális technikai kivitelezéssel el tudom azt érni, hogy az ajak pereme hangsúlyt kapjon, kialakítom a szimmetriát, mindezt úgy, hogy a bőröddel és a személyiségeddel összhangban legyen. Könnyen tudunk a színekkel játszani, hogy ezzel is megtaláljuk a hozzád legközelebb álló stílust. Ajkad a tetoválás után friss, üde megjelenést fog kölcsönözni minden élethelyzetben

Itt fontos megjegyeznem, hogy az ajaktetoválás nem egyenértékű az ajakfeltöltés előnyivel. A kettő valójában kiegészíti egymást. A tetoválás még tovább szépíti a szép, érzékien dús ajkat, de nem alkalmas ajak dúsításra. Szakmailag nem támogatom, hogy túlzott mértékben letérjünk az ajakpír szöveti állományáról és ezzel próbáljunk meg optikailag növelni az ajak vastagságát. Javasolni szoktam vendégeimnek, hogy amennyiben az ajkuk vastagságával is elégedetlenek, előbb forduljanak orvoshoz hyaluronsavas ajakfeltöltésre.

Az ajaktetoválást neked találták ki, amennyiben:

-szereted a teljes sminket és ehhez gyakran használsz rúzst is
-ha arcod kissé fakónak érzed és látványosan üdévé varázsol ha feldobsz egy kis szájfényt vagy rúzst
-szereted kihangsúlyozni arcod legnőiesebb kifejező eszközét
-élettelen, fakó színű az ajkad
-kisség elmosódott, kontúrtalan az ajak formád
-meguntad hogy a rúzsod folyton elkenődik és nyomot hagy mindenhol

Ahogy tőlem már megszokhattad, a fájdalomtól ezen a területen sem kell tartanod.

A közhiedelemmel ellentétben az ajak szöveti állománya igen könnyen érzésteleníthető a megfelelő érzéstelenítő szerek alkalmazásával. Precíz, újgenerációs gépemmel és az erre a területre kifejlesztett pigment koncentrátumokkal végzem a pigmentációt, így a tetoválás fájdalommentesen és gyorsan elkészül, így a sebgyógyulás is minimálisra csökken.

A tetoválás előtt alaposan megtervezem a kívánt formát. Ehhez speciális eszközöket és berajzoló ceruzákat alkalmazok, hogy te is meg tudd nézni szimpatikus lesz e a végeredmény.

Kérj időpontot még ma, hogy minél hamarabb élvezhesd a tartós rúzs előnyeit minden élethelyzetben!

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!