Biokémiai kezelés

Évről évre egyre több olyan vendég érkezett hozzám, akik már viselnek más által készített tetoválást, de előnytelen a forma, rossz a szín, vagy túltelített bőr… Egyre csak erősödött bennem az az igény, hogy szeretném már őket is megszépíteni és az elrontott tetoválások globális méreteket öltő problémáját megoldani. Ez a gondolat indította el nálam azt a küldetéstudatot, melynek eredményeképpen megszületett hazánk első saját fejlesztésű biokémiai eltávolító rendszere. Azért hoztam létre saját eltávolító márkámat, az INSKIN-t, mert az évekig tartó keresgélés és a megannyi eltávolító kipróbálása után még mindig maradt hiányérzetem. 

Az INSKIN-ben végre egyesülnek a saját elvárásaim egy termékkel szemben, valamint vendégeim igényei. 

A két termék egy oldat és egy krém amely dupla hatásmechanizmussal támad a pigmentekkel szemben. Egy összetett biokémiai rendszer, ami fizikai és kémiai hatásokat idéz elő a bőrben és a pigmentekben. Egyik legfőbb előnye, hogy teljesen allergénmentes, a szervezetünk számára ismert és kezelhető szerves komponensek alkotják. Tehát kijelenthetjük, hogy a kezelés teljesen veszélytelen, nincs ismeretlen metabolizmus, a váratlan kontraindikációkat kizárhatjuk.  Az Inskin összetételénél és a PH érték beállításánál vegyészeimmel egy olyan egyedülálló koncepciót dolgoztunk, ki mely a bőr károsodása nélkül képes az eredményes pigment eltávolításra minden típusú tetoválás esetén.  Első lépésben egy lúgos ozmózis hatással mozgatjuk meg a sejt közötti állományt, majd a második fázisban a fitinsavas krémmel a pigmenttörmelékek aktív transzportját végezzük, azaz elvezetjük a sejtek közötti megnövekedett térben. Az összetett rendszer által minden pigment típusra hatást tudunk gyakorolni.  A kezelések hatására a tetoválás minden alkalommal körülbelül 15-20 %-ot veszít a színéből és telítettségéből.

A kezelés biztonságos, nem jár hosszú sebgyógyulással. Az INSKIN összetétele kímélő, ugyanakkor hatékony pigmenteltávolító kezelést tesz lehetővé. 

Szalonomban egyedülálló módon a leginnovatívabb kozmetikai kezelésekkel tesszük eredményesebbé az eltávolító kezeléseinket, hiszen a több évnyi eltávolításban szerzett tapasztalat azt a felismerést eredményezte, hogy a modern kozmetikai gépek támogatják a pigment kivezetését és a bőr gyors regenerációját.

Az Inskin biokémiai eltávolító fő célja segíteni, megoldani és professzionálisan kivitelezni egy javítást.

A kezelést bármely bőrtípusra és bármilyen pigmentszínre és típusra bátran ajánljuk. 

A kezelések közötti bőrregenerációs időszak 3-4 hét. 

A kezelési alkalmak száma függ:

– a bevitt pigment fajtájától
– a tetoválások számától
– a tetoválás mélységétől
– a tetoválás színétől

Ezek miatt lehetetlen előre fix kezelésszámot jósolni!

Gyakori megoldás szalonunkban a kétfajta eltávolítási forma kombinált alkalmazása. Pl. szürke és piros színű szemöldök egyszerre.
Javaslat: szürke szín lézeres kezelése, majd a piros/vörös szín kivezetése INSKIN biokémiai eltávolítóval.

Milyen előnyöket hozhat számodra, ha a régi tetoválásod el van távolítva?

– tehermentesítjük a bőr rétegét, így biztosabb az új réteg beépülése
– az előnytelen formákat előnyösre cserélhetjük
– a régi technikák helyett választhatsz hiperrealisztikus technikákat
– satíros szemöldököd szálazottra cserélheted

A tetoválás eltávolítás számunkra nem egy szimpla szolgáltatás… egy küldetés, hiszen minden vendégünk csak és kizárólag a legjobbat érdemli!

Inskin az eltávolítás mestere

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!