Tetováláseltávolítás
Tetováláseltávolítás

A tetoválás eltávolítás egy új lehetősége a régi tetoválások javításának. Minden esetben helyesen kell tudni felmérni az adott problémát és a lehető legjobb megoldással eltávolítani a nemkívánt pigmentet. A több évnyi eltávolításban szerzett tapasztalatom alapján bármilyen tetoválás típusra fel tudom kínálni a lehető leggyorsabb és legeredményesebb kezelési protokollt.

3 fő irányzata alakult ki a szépségipar ezen új szegmensének:

Biokémiai eltávolítás

Lézeres eltávolítás

Termikus ionizációs eljárás

Szalonomban az összes metodikát alkalmazzuk, hiszen csak így lehetünk a legeredményesebbek és a leginkább vendégközpontúak. A három technikát esetenként kombináltan is alkalmazzuk. Az előzetes konzultáció alkalmával az eltávolítandó pigment helye és színe alapján javaslunk személyre szabott kezelési protokollt vendégeinknek.

Az alábbiakban bővebben is megismerkedhetsz ezekkel az eljárásokkal.

desk1

Biokémiai eltávolítás

Azért hoztam létre saját eltávolító márkámat, az INSKIN-t, mert az évekig tartó keresgélés és a megannyi eltávolító kipróbálása után még mindig maradt hiányérzetem. Az INSKIN-ben végre egyesülnek a saját elvárásaim egy termékkel szemben, valamint vendégeim igényei.

desk2

Lézeres eltávolítás

Bizonyos helyzetekben a kezelést lézerrel kezdjük. Amennyiben fekete színű testtetoválást kell halványítanunk, vagy a sminktetoválás színe sötétkék vagy szürke, minden esetben érdemes megnézni a lézerrel való kompatibilitását. Ha a bevitt pigment képes elnyelni a magas energiájú fényimpulzust, akkor fragmentálódik, így ezzel a technológiával lesz a leggyorsabb a pigment kivezetés. A lézeres kezeléseket egy csúcstechnológiájú géppel végezzük, mely által széles beállítási lehetőségek segítik a megfelelő paraméterek beállítását. A kezelés a közhiedelemmel ellentétben biztonságos, nem jár hosszú sebgyógyulással.

desk3

Termikus Ionizáció

Egy új alternatív technika a tetoválás eltávolításra. Leginkább az elrontott vagy megunt szemhéj tetoválások esetén alkalmazzuk. A szem környékén végzett kezelések nagy óvatosságot igényelnek, kémiai szerekkel és lézerrel történő protokollokat ezen a területen mellőzünk. A termikus ionizáció egy hatékony eljárás, amiből tapasztalataink alapján egy vagy két kezelés is elég lehet a pigmentek teljes eltávolításához.

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!