Thermage - mátrixpontos rádiófrekvenciás bőrfeszesítő és bőrmegújító, anti-aging kezelés

A bőr felépítése és a Thermage kezelés

Bőrünk három fő rétegből áll. Az epidermisz, vagyis a hám, a bőr külső rétegét azaz a bőr látható és érzékelhető részét alkotja. Az irha, vagy cutis, a bőr középső rétege, amely kollagénben gazdag.  A bőralja, vagyis a subcutis, a bőr legmélyebb rétege, amely zsírszövetéről és a benne található kollagén rostok hálózatáról ismert.

Ha ezekben a rétegekben csökken a kollagén rostok mennyisége például a korábban túlzásba vitt napozás, genetikai okok vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik.

Azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak, nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

A Thermage az egyik leghatékonyabb műtét nélküli módszer, amely feszesíti a bőrt és megindítja a bőr mélyebb rétegének kollagén termelését is. 

Ez a beavatkozás mára a világ első számú műtét nélküli bőrfeszesítő és kontúrjavító, fiatalító eszközévé vált.

A BŐR RÉTEGEI (1)

Thermage kezelésről bővebben

A Thermage rádiófrekvenciás kezelés megnyitja az eredményes bőrfeszesítés lehetőségét azon páciensek előtt is, akik a műtét utáni gyógyulási idő, vagy egyéb ok miatt nem vállalkoznak plasztikai műtétre.

Nagy előnye, hogy nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét.

A kezelés teljes mértékben non-invazív, esztétikai beavatkozás. Nincs szike, nincs injekció, nincs műtéti komplikáció.

A Thermage az egyetlen módszer, amely a rádiófrekvenciás technológiát úgy használja, hogy eléri vele a mély kollagén rost hálózatot is. 64 db mátrixpontos rádiófrekvenciás elektródával dolgozik, melynek köszönhetően nagyon sűrűn hat a bőrön, a hagyományos 2, 3 vagy 4 elektródás készülékekhez képest. Az extra erős elektromágneses hullám 3-4 mm vagy akár 5 mm mélységig is eljut a bőrben.

Ezzel a technikával végzett kezelés a bőr azonnali feszességét eredményezi, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét is egyben.

Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon keresztül tart a kezelést követően.

A kezelés hatása 6 hónap után éri el a maximális eredményt, a kialakult eredmény pedig több évig tartós.

Milyen területeken alkalmazható?

Milyen hatásai vannak a kezelésnek?

A Thermage rádiófrekvenciás kezelés után azonnal érzékelhetővé válik, hogy a bőr simább tapintásúvá, egyenletesebbé, feszesebbé és rugalmasabbá válik. Ezt követően az idő dolgozik nekünk, ugyanis annak előrehaladtával a Thermage által serkentett saját kollagéntermelés teljesen kibontakozik.

A bőr állapota fokozatosan javul a kezelést követő hat hónapban, és ebben az időszakban a kollagéntermelés miatt a bőr egyre feszesebb lesz, majd a hatodik hónapra eléri a kisimult és megújult állapotát.

Ezen hat hónap alatt a bőr folyamatosan fejlődik, és a hatások látványosan érezhetőek.

További előrelépés érhető el, ha a Thermage kezelést kombináljuk személyre szabott kozmetikai eljárásokkal a beavatkozás során vagy után.

Ennek köszönhetően a bőr még gyorsabb, szélesebb spektrumú változását, javulását érhetjük el, biztosítva a hosszú távú esztétikai eredményeket és a friss, fiatalos megjelenést.

pngegg - 2023-10-10T195832.805

Mit érezhetünk a Thermage kezelés közben?

A Thermage rádiófrekvenciás kezelés során a kezelt területen enyhe meleg érzés tapasztalható, ez alatt a rádió frekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli.

Ez az érzés csupán azt jelenti, hogy a kollagént az energia stimulálja és általa a bőrt feszesíti.

Mit tapasztalhatunk a Thermage kezelést követően?

A Thermage rádiófrekvenciás kezelést követően esetleg enyhe bőrpír jelentkezhet, de a legtöbbször a páciensek nem tapasztalnak pirosságot, fájdalmat vagy egyéb kellemetlenséget.

Kinek és mikor ajánlott a kezelés?

A Thermage kezelés nem függ évszakoktól, így minden évszakban, akár az erős nyári napsütésben is lehet végezni a beavatkozást.

Milyen bőrtípus esetén ajánlott a kezelés?

A Thermage kezelés minden bőrtípus esetén alkalmazható.

Mikor jelentkezik és meddig tart a kezelés hatása?

A Thermage mátrixpontos rádiófrekvenciás beavatkozás során azonnali, körülbelül 30%-os feszesedést érhetünk el, mellette pedig javul a bőr tónusa és szerkezete is.

Az új kollagéntermelés beindulásának köszönhetően a további eredmények folyamatosan észlelhetők a kezelést követő 6 hónap során. A kezelés hatása a hatodik hónap után éri el a maximális eredményt, amely évekig látható.

A kezelt területen kialakult eredmény a páciens életstílusától függően akár 3-5 évig is megmaradhat.

A kezelés ára, időtartama:

Arckezelés esetén

Testkezelések esetén:

A díjszabás a kezelt területtől és annak méretétől függően változik. Kérjen árajánlatot a szalonban.

Ne hagyd ki!
Jelentkezz még ma!

A jövő évi képzéseinkre még az idén érvényes árainkkal foglalhatsz helyet 2022.12.30 napjáig!